LOS ANGELES view - detta är en helt fantastisk plats... jag kan verkligen rekommendera alla att åka dit!! Mazzor att göra

       Los Angeles :)

CALIFORNIA - Santa Monica Beach LA County


MALMÖ FESTIVALEN!

God middag!!
Idag vaknade jag i tid tack o lov för jag har sovit till middag hela veckan lång.. kanske beror på att jag jobbat för mycket, även om det är ett bra jobb att vara personlig assistent så kan det vara uttröttande ibland och jag jobbar ju långa skift och med sovande jour så dagen efter en man lite trött i huvudet. då e det skönt att vara för sej själv lite o bara lata sej.
Ikväll ska jag o min syrra Sanne till Malmö festivalen. Ska bli riktigt skojigt och vi tar tåget hem senare på kvällen, Ivarjefall jag för det finns inget annat sätt att komma hem. Malmö e en riktigt fin stad och jag var där en hel del när Johan min sambo var inlagd på handkirurgen i våras.
Blev att jag tog nårra shopping turer på stan medans han hade annat för sej. Sitter o lyssnar på spansk musik nu... mysigt o man bli glad kan ju inte så mycket spanska men har tränat lite på egen hand här hemma.
Åhhhhhhhh vad jag vill åka utomlands snart ... o det ska jag ju med men vart o när e en hemlis, man får så mycket kraft o styrka av att resa och träffa nya människor o se nya miljöer.
Nu i september kommer Chris, hans dotter Cheslea och hans mamma hit och hälsar på ända från California och Vegas... det ska bli superkul. Jag  var i USA o Hawaii 1 månad innan o reste runt med chris. Maui var helt underbart och Florida var inte så tokigt heller:)
Californien är inget nytt för mej eftersom jag första gången retse dit 1999 och sen rullade resorna på 1-2 ggr per år och jag "kind of" bosatte mej i Los Angeles kortare perioder.  Jobbade och gick i skola lite och semestrade givetvis.
That was the best time ever!! :)
nej nu ska jag kolla nårra grejor här på nätet... o planera lite för kvällen, blir nog ett poar öl eller flera MUMS!!!
Ciaooooooooo

TJAA första dagen på bloggen - WHAT TO WRITE ..

Nu e det såhär att jag e ny i bloggvärlden och föröker hitta alla roliga funktioner här, jag kan börja med att säga att jag inte vet vad jag ska skriva om mej själv och gjorde en presentation som jag inte kan hitta... buhhh:(
Där beskrev jag hela mitt tankesätt o allt... vart tog det vägen???? Någon som kan hjälpa mej kanske?
Jag har så mycket att berätta om mej själv och mitt liv att jag inte ens vet var jag ska börja jag men jag kan ge er lite goda råd på vägen.. och att även skriva av mej och dela med mej av mina tankar och känslor
Livet är till för att levas och kom ihåg att ni har många vägar att gå och låt ingen annan välja viken väg i livet ni ska gå!!
Ni är själva ansvariga för allt ni säger, gör, tänker och känner :) - lev gärna efter karmans lag..
 - WHAT U GIVE IS WHAT U GET!!
LET THE LOVE RULE and believe in the power of the universe, sacred spirits, healing  and the power of your own state of mind!!
Livet är en skola och vi är här för att lära av alla misstag och förluster och glädjeämnen och uppplevelser av olika slag för att komma vidare. Ingenting är bestående och vi är alla på väg åt samma håll...
Jag såg en zuuuper bra film igår.. PS I LOVE YOU och den kan jag rekommendera alla att se!! Jag grät mej igenom hela filmen och den är bara helt underbar att följa, handlingen får en att kastas mellan kärlek, förtvivlan och så starka känslor att det e omöjligt att beskriva med ord. Love is the greatest gift of all... det finns många olika kärlekar... till en mamma, en vän, en partner, ett djur etc... ta vara på all kärleks energi som surrar runt i världen o njut!!!
Uppskatta de små stunderna i livet som ni kanske tror e obetydliga men en vacker dag kommer att inse hur värdefulla dom små ögonblicken är. Det behövs ingen stor sensation för att må bra.. var glada och tacksamma för att ha varandra och även för tiden ni har haft med varandra och allt det goda som varit.
Se framåt och sträva efter att ha styrka o kraft inombords så att de räcker till alla levande varelser omkring er och skyll för guds skull inte era misstag på andra.
Nu hoppas jag att jag har gett er en inblick i vad jag har att säga här i bloggen och att ni får er en tankställare... hehe!!!
LIVE LIFE TO THE FULLEST!!
RESPEKTERA ANDRA OCH DERAS VILJA!!
Jag hoppas ni har hittat ljuset inom er själva och vill gärna vara till stöd för dom som inte har funnit det än.
Älska alla och se inte ner på människor oavsett vilken situation de befinner sej i... utseende, egenskaper, situation etc.
De människor som ni inte tål borde ni ägna mer tid åt och ni kommer garanterat att lära er nya saker av varandra. Felet kanske ligger hos er själva och inte den andra, eller hos bägge och att ni inte vågar öppnar er för varandra helt och hållet och agerar utifrån rädsla. Om en människa behandlar er illa och på ett sätt som  ni inte vill bli behandlad så berätta detta öppet och ärligt för personen och försök att finna en lösning tillsammans, går inte detta - lev absolut inte i hat.
Den som föraktar och lever i hat är den svaga och den som förlorar!!!  Stå på dej and let the light of love shine through!!!
Nu har jag sagt enhel del..... I´ll be back -  Vi hörs eller ses snart igen
KRAAMIZ :)


RSS 2.0