HAR MITT EGET NU!!



HEJ ALLA GLADA TOMTENISSAR!!

Nu har jag äntligen kommit till ro i mitt nya hem och det e snart 3 veckor sedan jag flyttade in.. tiden rusar iväg. Iallafall så fick jag flytthjälp av sanne, pappa, åsa och johan och det var tungt som fan kan man säga. STORT TACK TILL ER ALLA!!! Mamma har givetvis också hjälpt mej att få ordning här så hon e oxå guld värd!!:)
Det känns hur bra som helst att bo ensam och jag trivs som fisken i vattnet, det e ju nära ner till stan och finns lite fler möjligheter att göra saker än tidigare ute på garnisonen. Lite mer luft att andas här oxå tror jag behöver vara ensam lite och samla krafter igen. Vi hade en mini inflyttningsfest här förr förra helgen och det var skojigt värre!!
LOOK HERE... -
                                        
SÅÅ roligt hade vi det hos mej på finjagatan i Hässlehåla...! Senare på kvällen bar det iväg till Q bar och det börjar bli ett bra inneställe förutom alla galna bråk där e.. porta alla slagskämpar...OK!!
Anywayz... pappa och Johan har hjälpt mej att sätta ihopa alla nya möbler och det är jhu ett evighets jobb att få det ihopasatt men dom ska ha beröm för det har gått så bra!! Såå nu e det snart jul och jag har bara köpt ett par julklappar.. skulle handla idag men fick lite feber o halsont igår så jag lugnar mej tills imorron istället.
Har min första tvätt tid imorgon bitti så det blir en mazza tvättande då. Har fått upp byrån nu så nu vet man vart man har alla underkläder o smågrejor.
Ska ni se min fina prydnadssak som jag fick av Johan...
        vizzt e den romantisk.. önskar bara att jag hade lite romantik i mitt liv... får väll se till så det blir så nångång...
Nu ska jag dricka lite kaffe och ringa rundor... ha det gött alla tomtar och troll. CIAOOOO

RSS 2.0