HALLLOWEEN!!

   HOOO HOOO HOOO

IDAG E DET FREDAG OCH JAG VAR HOS DOKTORN IGÅR,  HAR VARIT SJUK I 3 DAGAR ME HÖG FEBER O HALSONT OCH DET VISADE SEJ VARA HALSFLUSS. FICK MEDICIN SÅ DET BÖRJAR REDAN KÄNNAS BÄTTRE.
DET BLIR EN LUGN O STILLSAM HALLOWEEN HELG ME ETT BESÖK TILL KYRKOGÅRDEN TROR JAG. SKA TÄNDA LJUS VID MINA ÄLSKADE SLÄKTINGARS GRAVAR OCH HEDRA DERAS MINNEN. MIN FARMOR OCH FARFAR, MORMOR OCH MORFAR, MORBROR, MIN KUSIN STEFFE OCH HANS PAPPA (MIN FARBROR GÖRAN) LIGGER BEGRAVDA DÄR OCH MIN KLASSKOMPIS SEDAN GRUNDSKOLAN ANDERS HAR SIN GRAV BREDVID MIN KUSIN, OCH DET FINNS MÅNGA MÅNGA FLER JAG KÄNNER SOM HAR DÖTT. USCH DET E EN SORGSEN HELG TYCKER JAG OCH JAG BLIR ALLTID LITE LEDSEN NÄR DET E DAX FÖR ALLA HELGONA HELGEN. I USA FIRAR DOM JU MED ATT BARNEN HAR ROLIGT O KLÄR UT SEJ O SÅ OCH VIZZT DET E JU BRA MEN JAG TYCKER ÄNDÅ ATT TRADITIONEN OM ATT HEDRA DE BORTGÅNGNA SKKA BEVARAS PÅ ETT RESPEKTFULLT SÄTT.
ALLA KYRKOGÅRDAR RUNT OM I LANDET KOMMER ATT VARA UPPLYSTA MED TUSENTALS LJUS OCH DET LÄR VARA MYCKET FOLK. HAR ALDRIG VARIT PÅ KYRKOGÅRDEN KL 00.00 EN HALLOWEEN NATT SÅ DETTA SKA BLI DEN FÖRSTA GÅNGEN FÖR MEJ.

PÅ TAL OM NÅTT ANNAT SÅ ADDADE DARIN MEJ IDAG PÅ WWW.MYSPACE.COM. HAR JU HANS NYA LÅT "BREATHING YOUR LOVE"PÅ MIN PROFILE SITE DÄR.. DEN E SUPERBRA.. GET IT IF U WANT IT!!
IDAG SKA JAG FÖRSÖKA TA MEJ IN TILL STAN OCH HANDLA LITE NYTT TILL LÄGENHETEN.. FAKTISKT SKOJIGT ATT HA NÅGOT ATT SE FRAM EMOT OCH PLANERA INREDNINGEN REDAN INNAN SÅ VET MAN HUR MAN SKA HA DET JU.
BLIR BÅDE NETTO, MAXI, JYSK OCH COMPANIET IDAG... SMÅHANDLA!
HÖRS O SES ALLIHOPA O HA EN HAPPY HALLOWEEN!!

NU E DET FÖRKYLNINGSDAX..

HEJ SVEJS !!

NU E DET SÅ ATT JAG HAR FÅTT EN KRAFTIG FÖRKYLNING... JOBBADE I FREDAGS KVÄLL O HADE SOVANDE JOUR SÅ DET BLEV ATT JAG INTE VAR HEMMA DAGEN DÄRPÅ FÖRRÄN PÅ EFTERMIDDAGEN. EFTER DET BAR DET AV TILL SYSTER YSTER SANNE SOM VANLIGT OCH VI DRACK LITE VIN MED ÅSA O DET VAR TREVLIGT SEN GICK VI TILL SHARKYS ELLER Q BAR SOM DET HETER NUFÖRTIDEN.
DET VAR SUPERMYCKET FOLK OCH MYCKET KUL FAKTISKT.. JAG YRADE RUNDOR FÖR MEJ SJÄLV SOM VANLIGT OCH PRATADE MED ALLT O ALLA DET HELA SLUTADE MED ATT VI VAR ETT GÄNG SOM HAMNADE PÅ EFTERFEST HOS ÅSA O PEDER... GUUU VAD SÖTA KANINER DOM HAR ALLTSÅ, ÅSA TOG UT DOM O LÄT DOM SPRINGA FRITT PÅ SOFFBODET.. SÅÅÅ GULLIGT! BLEV JU NÅGON ÖL FRAM TILL MORGONKVISTEN MEN INTE SÅ MYCKET FÖR MIN DEL EFTERSOM JAG VAR SÅÅÅ TRÖTTER O DET VAR DOM ANDRA OXÅ, TROR KLOCKAN VAR TYP 8 PÅ MORRONEN NÄR VI GICK DÄRIFRÅN.
JAG JOBBADE KVÄLLEN SEN OCH DÄR HÖLL JAG PÅ ATT SOMNA SITTANDES I SOFFAN.. FICK ANSTRÄNGA MEJ FÖR FULLT.
IDAG NÄR JAG VAKNADE HADE JAG VÄRLDENS SKALLEBANK OCH KÄNDE MEJ DUKTIGT FÖRKYLD... BLÄÄ HOPPAS DET FÖRSVINNER SNART 
KAN INTE NÅGON SKRIVA LITE ROLIGA KOMMENTARER TILL MEJ HÄR?? NU NÄRMAR DET SEJ FLYTTEN MER O MER OCH JAG SER VERKLIGEN FRAM EMOT DET... SKA FORTSÄTTA PLANERA FÖR INREDNINGEN OCH KÖPA LITE MYS GREJOR!! SKA NOG HA EN LIKADAN MATTA SOM ÅSA O PEDER HAR I SIN HALL DEN E VERKLIGEN FIN.. ALLT I LÄGENHETEN SKA VARA NYTT O FRÄSHT OCH JAG LÄNGTAR TILL DEN 1 DECEMBER OCH ÖNSKAR ATT TIDEN GÅR SNABBT!! HOPPAS MAN BLIR FRISK SNART OXÅ.. SKA INTE JOBBA FÖRRÄN PÅ TORSDAG- FREDAG SÅ HAR GOTT OM TID ATT VILA UPP MEJ.       CIAO MY HOMIES ***       

FUNDERINGAR..

HALLÅ MINA VÄNNER!
NU SITTER JAG O LYSSNAR PÅ WWW.RADIOSEVEN.COM SOM E EN SUPERBRA RADIO CHANNEL.
INATT SOV JAG SOM EN DROTTNIG OCH DET KANSKE TACK VARE ALLA NATIVE AMERICANS - INDIANER SOM JAG TROR PÅ. HAR EN DRÖMFÅNGARE I SOVRUMMET SOM SKA FÅNGA UPP ALLA MARDRÖMMAR O SKICKA UT DOM GENOM FÖNSTRET DÄR DE BRÄNNS SÖNDER AV MORGONENS FÖRSTA SOLSTRÅLAR.. DEN TAR TILL VARA ALLA BRA DRÖMMAR MAN HAR O DESSUTOM SÅ SÄGS DET ATT MAN DRÖMMER SANNDRÖMMAR OCKSÅ TILL VISS DEL NÄR MAN HAR EN DRÖMFÅNGARE I RUMMET!  LOOK HERE!!                    

VIZZT E DOM FINA!! TYCKER INTE NÅN SOM JAG ATT DET E SPÄNNADE MED INDIANERNA OCH DERAS LEVNADSSÄTT?? DOM LEVDE EFTER NATURENS LAGAR OCH I FRIHET OCH GANSKA OKOMPLICERAT.. FÖRUTOM NÄR DET VAR STRIDER, SVÄLT OCH SVÅRT ATT HITTA MAT.. MEN DOM LEVDE MED NATUREN OCH TRODDE PÅ VÄXTERNAS LÄKEKONST... TOG TILL VARA PÅ ALLT SOM MOTHER EARTH HADE ATT ERBJUDA OCH LEVDE MED SINA FAMILJEMEDLEMMAR OCH KÄMPADE TILLSAMMANS.    LYSSNA GÄRNA PÅ INDIAN MUSIKEN ****** SACRED SPIRITS *******
DET E NÅGOT MAGISKT MED INDIANER TYCKER JAG.. DOM TROR JU PÅ ANDAR - THE SACRED SPIRITS OCH ATT MAN KAN GÅ IN I TRANCE OCH FÅ SAKER ATT SKE GENOM SINNETS MAGI.. OJ SINNETS MAGI ÄR JU FÖRRESTEN EN BOK AV BETTY SHINE.. BÄSTA FÖRFATTAREN OCH HEALERN NÅGONSIN .. ( HON VAR ENGELSK OCH INTE INDIAN) TYVÄRR SÅ GICK HON ÖVER TILL ANDRA SIDAN FÖR ETT PAR ÅR SEDAN MEN JAG FORTSÄTTER ATT LÄSA HENNES BÖCKER SOM BÅDE HELAR MEJ OCH FÅR MEJ ATT KOMMA TILL INSIKT VAD GÄLLER MÅNGA SAKER. HON GER SÅÅ BRA HJÄLP PÅ VÄGEN OCH HON SKRIVER ATT HON HELAR ALLA SOM LÄSER HENNES BÖCKER GENOM HENNES ORD OCH ATT DET ÄR MENINGEN MED BÖCKERNA... JAG MÅR ALLTID MYCKET BÄTTRE EFTER ATT HA LÄST NÅGON SIDA I HENNES BOK.. OCH FÅR VIT OCH BRA ENERGI!!

HÄR E BETTY SHINE!! MIN TROGNE LIVSGUIDE FASTÄN  HON PASSERAT ÖVER TILL DEN ANDRA DIMENSIONEN
                                                                                                
SNÄLLA LÄS HENNES BÖCKER!! HON VAR EN FANTASTISK MÄNNISKA SOM TRODDE PÅ ALLT DET GODa INOM OSS MÄNNISKOR OCH DJUR OCH ATT VI KAN KONSTEN ATT LÄKA BÅDE ANDRA OCH OSS SJÄLVA MED HJÄLP AV VÅR EGEN OCH UNIVERSUMS ENERGIER. MAN SKA ALLTID STRÄVA EFTER ATT SÖKA LYCKAN OCH LEVA I HARMONI MED VARANDRA..
JAG ÄR SÄKER PÅ ATT HENNES ENERGIER FINNS KVAR HÄR BLANS OSS PÅ JORDEN OCH ATT HON GER EN HJÄLPANDE TILL HAND TILL DE SOM BEHÖLVER DET ELLER SÖKER EFTER HENNES VISDOM!! JAG HAR BLIVIT SÅÅ MYCKET TRYGGARE OCH LYCKLIGARE SEDAN JAG LÄRDE KÄNNA BETTY SHINE... (GENOM BÖCKERNA OCH HENNES KRAFTFULLA UNDERBARA ENERGIER!!)
"BETTY U WILL GO ON IN THIS WORLD FOREVER" BECAUSE U LET YOUR LOVE REMAIN IN THE BOOKS.. EVERY PAGE AND EVERY WORD YOU WROTE GIVES US YOUR HEALING AND GOOD POWER AND  YOUR WORDS REMIND US HOW IMPORTANT LOVE IS!!
 


Party weekend e över...

    Jag o syrran hade en toppen helg me fullt ös... vi var hemma hos henne på fredagen o åsa, peder Sandra & jocke dök upp. Skojigt som fasen o sen drog vi till Q- bar där man träffade en massa polare från både nu o förr!! skitkul hade vi!!:)
Bara det att vakterna tog en kille (känner ej honom) och jag vet inte vad han gjort...  vakterna släpade med han o sen tryckte ner honom i golvet o började sparka stackaren både i huvudet o mage.. fyyyyyyyyy faasen va äckligt sjukt gjort. Slutade med att de fick släpa med honom eftersom han tydligen tuppade av.. han kunde inte stå upp själv o benen hängde efter han... nog om det men verkar farligt att gå till det stället om det händer sånna grejor där.
Dagen efter var jag o Sanne ganske trötta o satt hos henne ensamma innan vi gick till Cats där vi träffade Naji o Tanja, där vi hade förfest. sedan kunde vi inte bestämma om vi skulle dra till kingan eller Q bar så vi drog lott o KINGAN blev det. på vägen dit träffade vi 2 killar i kön till bankomaten o dom skulle på samma ställe.. verkade skitroliga typer..
Såå vi ended up in kings där vi dansade losss hela kvällen o fick träffa ett helt gäng som endast var här på besök.. typ nån slags kompis återträff.. och när klockan blev 3 kom en taxi och hämtade upp hela gänget + mej o sanne så bar det iväg till en stuga som låg högst upp i skyrup me utsikt över hela sjön.    Här var det party me killar från alla håll o kanter i Sverige...

 Ajhan o hans polare.... i bottenplan a la skyrups stugan....
Såååå vi satt uppe till middagstid och det var fullt party... men jag tröttnade till slut på att sitta där nere i stugan så jag begav mej upp till polisen och tidigare Calvin Clein modellen Henrik som liknar Kid Rock.. heheh... han var trevlig men lite trötter för att diskutera livet o dyl med mej så till slut gick jag o la mej i stora sovrummet me sängarna på rad.. tur det så man slapp ligga på golvet..
Idag e det måndag o jag e bara hemma o slappar o behöver vila upp mej efter denna helgens vilda äventyr... väldigt ovanlig lördag kväll om man säger såå.. många oväntade saker hände- jag gillar att bli överraskad så detta lär man minnas länge!!    

 BYE BYE SKYRUP O ALLA GLADA POJKAR I SKOGSSTUGAN!!!

PARTYDAX

YUMMY!!              HOLA!!
DÅ BÄR DET AV TILL SANNE I STAN IKVÄLL O VI SKA FESTA LITE HOS HENNE O HA RIKTIGT KUL...
NU VAR DET LÄNGESEN JAG VAR UTE O JAG SER FRAM EMOT DET... ALLTID KUL ATT GÅ UT MED SANNE HON O JAG HAR ALLTID MASSOR ATT PRATA OM O DISKUTERA. HON BETYDER MYCKET FÖR MEJ O E MIN BÄSTA VÄN!!
SKA BESTÄLLA EN RIKTIGT TASTY PINA-COLADA UTE MEN MAN FÅR NOG INTE EN SÅN SPARKLING DRINK MED "FRESH FRUIT " PÅ KANTEN SOM MAN ALLTID FÅR PÅ SEMESTERN.. HIHIHI :) :)
I GOT SOMETHING TO TELL YA ALL -  GODA NYHETER IDAG.. JAG E SÅÅ GLAD FÖR JAG FICK LÄGENHETEN SOM JAG BERÄTTADE OM I FÖRRA INLÄGGET HÄR.. DET E EN ZUPERMYSIG 3A O DEN LIGGER PERFEKT MED PIZZERIA O BILJARD UTANFÖR DÖRREN, NETTO LIGGER BARA EN BIT BORT SÅ MAN HAR ALLT INOM RÄCKHÅLL. TAR TYP KNAPPT 10 MIN ATT GÅ NER TILL STAN!!
YIPPIE JAG E SÅÅ GLAD IDAG!! MÅSTE FIRA O HA RIKTIGT SKOJ!!
SKÅÅÅL O HA EN TREVLIG HELG ALLIHOPA!!
   NU SKA JAG ÄTA EN BIT MAT E SÅÅ HUNGRIG!!  FAST INTE SÅNN HÄR MAT.. HEHE MEN SKALDJUR E NYTTIGT O GOTT!!

DAX ATT FLYTTA NÄRMARE HÄSSLEHÅLA...


Tjenixen!!
Idag var jag i Hässleholm för att kolla på en 3a som ligger ganska centralt vid väster. Sanne o Jeffi följde med mej dit och det var gulligt av dom, direkt när jag kom in så fick jag väldigt positiva vibbar. WOOOW den var super fin och ljus & det kändes som det fanns gott om utrymme där....
Jag föll pladask om man kan uttrycka sig så. Johan vill inte att jag flyttar ifrån honom på garnisonen men jag tycker att det e för långt ifrån stan o inga bussar på helgerna och dessutom inga affärer häromkring. Lägenheten vi har e superfin o modern men det betyder ju inte allt!! Måste vara trivsamt område oxå ju..
Jag saknar stan o min gamla mysiga 2a som hade perfekt läge....tyvärr går det inte att få den tebax eftersom jag övergav den...... hmmmm.
Men tror det e dax att ändra på tillvaron här och göra något helt nytt... känns verkligen som det behövs en förändring till det bättre. Kan bli kämpigt ekonomiskt men har ju slutat röka och har ju ingen bil just nu så bara där sparar man ju in lite cash. Är inte ute så mycket heller, men det kan de nog bli ändring på!
Ska ringa hyresvärden o säga att jag vill ha den imorron och hoppas nu att dom går med på det!!
HÅLL TUMMARNA!!! - NATTI NATTI

RSS 2.0